BAAS & BAAS
ONLINE MARKETING AMSTERDAM

Wij zijn een full service online marketing bureau in Amsterdam. Wij creëren nieuwe websites en zorgen dat deze meer conversies opleveren.

Onze diensten
Contact

ONZE VISIE

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert. Wij maken graag goed converterende websites en zorgen voor een effectieve online strategie zodat jij meer relevante bezoekers en leads krijgt.

Contact

COMMUNICATIE

Zonder communicatie geen resultaat. Wij denken graag met je mee en maken goede afspraken over feedback momenten. Onze projectmanager plant graag het volledige project met jou in. Wij antwoorden snel, volledig en zorgvuldig op e-mails en zijn goed bereikbaar via telefoon of chat.

WERKWIJZE

Wij communiceren de meest effectieve boodschap richting jouw doelgroep. Dit doen wij door middel van verschillende kanalen, zoals social, organic, paid en display. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij delen onze inzichten graag met je, maar zijn net zo nieuwsgierig naar jouw ideeën. Wij gebruiken effectieve project- en tijdmanagement tools en gaan transparant te werk.

HET BAZEN TEAM

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt. We gebruiken de beste tools en volgen de laatste innovaties en technologieën. Bovendien zorgen dagelijkse potjes tafeltennis voor nieuwe energie en creativiteit. Zo kunnen we met volle concentratie werken aan zaken die er echt toe doen, meer website bezoekers en online succes!

Sander Baas
Sander BaasEindbaas
Online Eindbaas met een achtergrond in Corporate Communicatie (MSc), gespecialiseerd in online marketing; SEO, SEA en social advertising. Facebook marketing trainer.
Michel Baas
Michel BaasOprichter
De webdevelopment Baas met allround WordPress skills. Met een BSc Geneeskunde in de pocket verantwoordelijk voor alle bazen sites. Tevens onbetwist #1 in tafeltennis, maar kan eigenlijk alles.
Leon Hamelink
Leon HamelinkStrategie Baas
Strategische marketing Baas. Geeft advies van niveau en zorgt voor een heldere structuur. Met 9 jaar (online) marketing ervaring een echte Baas in SEO en het efficiënter maken van bedrijfsprocessen.
Irena Bosch
Irena BoschProject Manager
De nieuwste aanwinst van Baas & Baas. Een communicatiespecialist met ervaring bij Vice. Een echte Baas in projectmanagement en bewaakt alle structuur en deadlines.
Fianna Sinnige
Fianna SinnigeContent Marketeer
Fianna is de SEO/content marketeer bij Baas & Baas. Heeft een BSc in International Business Administratie en schrijft graag over jouw bedrijf. Internationale ervaring zorgt voor een frisse blik!
Naomi Kappe
Naomi KappeOnline Marketeer
Binnen no-time een online marketing baas geworden. Beschikt over de skills van een professional en is zeer gedreven. Gespecialiseerd in video marketing
Max van der Vaart
Max van der VaartAds Baas
Max is de gecertificeerd Google Ads / SEA specialist van Baas & Baas. Hij verzorgt de klik en display campagnes van top tot teen. Hij denkt graag met je mee en start zonder moeite een extra Bing campagne op.
Jop Bosma
Jop BosmaWebdesigner
Onze meest creatieve webdesign Baas. Jop moet nog leren tafeltennissen maar hij designed jouw website tot een waar kunstwerk. Zeer ervaren in zijn vak en met een opleiding CMD helemaal op zijn plek.
Lennard Steeman
Lennard SteemanGoogle Ads Baas
Een nieuw Google Ads talent binnen ons team! Lennard is ondernemer in hart en nieren en heeft een bachelor Commerciële economie in de pocket. Deze baas boost jouw Ads campagne tot een succes met zijn jarenlange ervaring in de Online Marketing.

Wij werken graag samen met onze partners / klanten:

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.